ΧΕΙΡΩΝ

ΧΕΙΡΩΝ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΕΣ-ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ



Προϊόντα αποκλειστικά για όσους ασχολούνται με αναρρίχηση

1. Λάδι-Climber's Oil.
Δημιουργήθηκε ειδικά για ορειβάτες και αναρριχητές. Ανακουφίζει άμεσα τον πόνο από τένοντες,αρθρώσεις και μυς.Αποτελεσματικό και σε διαστρέμματα με την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας.Ιδανικό και για ημικρανίες.
Created specifically for climbers. Immediately relieves pain of sore tendons, joints and muscles. Effective also for sprains by enhancing microcirculation. Ideal for migraines.
Ingredients:Helichrysum italicum, peppermint, lemon eucalyptos, lavindin super, wintergreen, geranium,oreganum,manjoran.

2.Climber's Hand Cream
Kάθε συστατικό σε αυτό το προϊόν έχει ένα δραστικό και ενεργό σκοπό στην ενυδάτωση, καταπραϋνση και συνεργάζεται με το δέρμα σας για να διατηρήσει μια υγιή ισορροπία. Θέλοντας το τέλειο προϊόν για τα χέρια των αναρριχητών ή και ορειβατών δημιούργησα αυτή την κρέμα.Εστιάζοντας σε βότανα που βοηθούν το δέρμα σας να θεραπεύυτεί από την υπερβολική χρήση, υπερβολική κιμωλίαση, το πλύσιμο των χεριών κλπ
Συστατικά
Κερί: Δημιουργεί επιθυμητή συνοχή και σφραγίζει την υγρασία στο δέρμα.
Καλέντουλα: Ένα βότανο επούλωσης των πληγών που μειώνει τη φλεγμονή τουερεθισμένου δέρματος.
Σύμφυτο: Ένα βότανο που μειώνει τον πόνο και βοηθά στην επούλωση σχηματίζοντας μία προστατευτική επιφάνεια  πάνω από τις πληγές.
Echinacea: Ένα βότανο που περιέχει αντι-βακτηριακές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθά στην καταπολέμηση των λοιμώξεων και προάγει την επούλωση.
Gum Μύρο: Ρητίνη που προέρχεται από το δέντρο περιέχει ισχυρές απολυμαντικές ιδιότητες που χρησιμοποιούνται για να επουλώσει τις πληγές.
Βενζόη: Ρητίνη εξάγεται από τον φλοιό των δέντρων , περιέχει αντισηπτικές ιδιότητες για να θεραπεύσει τις πληγές και τα αντιοξειδωτικά που εμποδίζουν την μόλυνση.
Tea Tree Oil: Καταπολεμά την ακμή,μολύνσεις, τσιμπήματα εντόμων.
Έλαιο λεβάντας: θεραπεύει τις πληγές, εγκαύματα και αποτρέπει τις ουλές
Jojoba Oil: Ένα υγρό κερί πουεξάγεται από τους σπόρους των δέντρων jojoba, και παρέχει μόνιμη ενυδάυωση στο δέρμα.
Murumuru Butter: από το ομώνυμο δένδρο στην Βραζιλία και σε περιοχές του Αμαζονίου. Λόγω των απαραίτητων λιπαρών οξέων και του β-καροτενίου που περιέχει, αποτελεί εξαιρετική "τροφή" για το ώριμο, ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα.
Ρίκινος ο κοινός:Καλό αντιφλεγμονώδες και καθαριστικό.Προστατεύει και δυναμώνει δέρμα και νύχια.
Φυτικό κολαγόνο από Yeast extract ,Willow Bark extract (εκχύλισμα ιτιάς, πλούσιο σε σαλικυλικό οξύ)
Μέλι για ανάπλαση Επιταχύνει την επούλωση και την αναγέννηση της επιδερμίδας.Φροντίδα επιδερμίδας με προβλήματα, σκασμένη, ραγισμένη 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ
Μετά  την αναρρίχηση:
1.Πλύντε με σαπούνι και νερό – το καθαρό δέρμα επουλώνεται γρήγορα!
2.Κάλοι- Χρησιμοποιήστε μια ελαφρόπετρα για να λεπτύνετε τα εξωτερικά χοντρά σημεία.
3.Ξεπλύνετε τα χέρια σας  με αλκοόλη (οινόπνευμα) για να καθαρίσετε τα μικρο-περικοπές, και για να  στεγνώσει και να σκληρύνει το δέρμα.
4.Εφαρμόστε την κρέμα... εφαρμόστε ξανά όλο το βράδυ.
5.Εάν είναι λιπαρό  το δέρμα για περισσότερο από 10 λεπτά, χρησιμοποιήστε λιγότερη ποσότητα την επόμενη φορά. Χρησιμοποιείτε τόση ποσότητα ώστε  να απορροφάται γρήγορα.

TO DO OR NOT TO DO LIST


  • Χρησιμοποιήστε την κρέμα το πρωί και το βράδυ τις ημέρες που δεν κάνετε αναρρίχηση για να βοηθήσετε την κατάσταση του δέρματος.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κρέμα  για οποιοδήποτε ερεθισμό του δέρματος, καθώς και για ξηρό δέρμα.
  • Να έχετε πάντα μαζί σας την κρέμα  και μοιραστείτε τη και με τους φίλους!
  • Μην χρησιμοποιείτε την κρέμα πριν την αναρρίχηση.
  • Αποφεύγετε τις λοσιόν - Θα μαλακώσουν το δέρμα καθιστώντας το ευάλωτο σε σκασίματα και σχισίματα.



3.Climbers lip balm: καταπραϋντικό ερεθισμένων χειλιών. Μείγμα από βούτυρο κακάο και κερί συσκευασμένο σε ειδική θήκη έτσι ώστε να το έχετε πάντα μαζί σας. Δημιουργημένο με τα καλύτερα 100% οργανικά συστατικά:
Περιέχει επίσης aιθέριο έλαιο λεβάντας: Επουλώνει τις πληγές, εγκαύματα, επανορθώνει βλάβη από τον ήλιο, λοιμώξεις του δέρματος, τσιμπήματα εντόμων.,αναγεννά το δέρμα και , αποτρέπει την δημιουργία ουλών.
Βούτυρο κακάο: Ήπια ιδιότητα προστασίας από τον ήλιο. Το βούτυρο του κακάο είναι ένα θαυμάσιο μαλακτικό φυτικό εκχύλισμα. Είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά για την ανασύσταση του δέρματος.
Aloe butter oil: Παραλαμβάνεται από έκθλιψη πολτού Aloe Vera  αναμεμειγμένο με λιπαρό κλάσμα καρύδας.Ενυδατικό και επανορθωτικό της επιδερμίδας.Προστατεύει το λιπιδικό φράγμα του φυσικού δέρματος.Καθαριστικό και αντιβακτηριδιακό.
Vit A+E

Περισσότερες πληροφορίες στο email : mindanbody@gmail.com  ή στο κινητό 6939267565
------------------------------------------------------------------
Oι θεραπευτικές κρέμες και λάδια δεν είναι έτοιμα στο τώρα και φτιάχνονται μόνο κατά παραγγελία, για να είναι πιο φρέσκα τα συστατικά τους. Τα προϊόντα μου είναι χειροποίητα, σπιτικά φτιαγμένα με πολύ αγάπη για να τα χρησιμοποιώ εγώ, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου! Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με πολύ αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον, περιέχουν μόνο φυσικές πρώτες ύλες και όχι συντηρητικά.

 Προέλευση των υλικών που χρησιμοποιώ: Τα βότανα και το ελαιόλαδο προέρχονται από άγριες και βιολογικές καλλιέργειες. Τα αιθέρια έλαια είναι βιολογικής προέλευσης από την εταιρεία Primavera, bio aroma και Jurlique.  Το μελισσοκέρι και το μέλι προέρχονται από μικρούς παραγωγούς. Τα υπόλοιπα υλικά από βιολογικά καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου