ΧΕΙΡΩΝ

ΧΕΙΡΩΝ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΦΥΤΟΚΟΜΠΡΕΣΣΕΣ ΔΑΕΙΡΑ



Φυτοκομπρέσσες Δαειρα
100% φυσικό προϊόν, δεν περιέχει φάρμακα ή χημικές ουσίες 

Μεγέθη και τυποι: μικρό μεγεθος, μεγάλο και λαιμού ή αυχένα
 Χρησιμοποιείται για τον πονόλαιμο, τα κρυολογήματα, πόνο στις αρθρώσεις προβλήματα του πεπτικού συστήματος, η φυτοκομπρέσσα  δημιουργεί χαλαρωτική ζεστασιά στην πληγείσα περιοχή και προσελκύει μια εισροή θρεπτικών συστατικών και αίματος πλούσιο σε οξυγόνο  με αποτέλεσμα να επιταχύνεται η θεραπεία .

Η φυτοκομπρέσσα σας δίνει τη δυνατότητα να βιώσετε την αρωματοθεραπεία, τη θερμική θεραπεία και τη φυτική θεραπεία όλα σε μια μορφή, που είναι νέα και μοναδική. 


 Περιέχει γεννήματα της μητέρας γης, όπως σπόρους σιταριού , αποξηραμένα άνθη λεβάντας και μια μυστική επιλογή των βοτάνων που μπορούν να σας προσφέρουν ανακούφιση από τους πόνους που προκαλούνται από την αρθρίτιδαοσφυαλγία, ρευματισμούς, πόνους περιόδου καθώς και ευρύ φάσμα μυοσκελετικών και  αθλητικών κακώσεων.
μεγαλο μεγεθος

Προκαλεί βαθιά χαλάρωση, ανακουφίζει από το άγχος και την κούραση, ενισχύει τόσο τη συναισθηματική και σωματική ευεξία, βοηθά  στην ευθυγράμμιση και ορθοστατική ακεραιότητα του σώματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και τονώνει τα εσωτερικά όργανα

μικρό μεγεθος
Καθώς οι πόροι ανοίγουν με τη θερμότητα , τα βότανα αναλαμβάνουν έργο και ασθένειες όπως δυσκαμψία και πονεμένοι ή πιασμένοι μυς και σύνδεσμοι,  πόνοι στην πλάτη, ημικρανίες, άγχος και ανησυχία σχεδόν αμέσως ανακουφίζονται. 

λαιμού ή και αυχένα
Τα βότανα διαθέτουν ιδιότητες που είναι αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και στυπτικές. Προκαλεί βαθιά χαλάρωση, ανακουφίζει από το άγχος και την κούραση, ενισχύει τόσο τη συναισθηματική και σωματική ευεξία, βοηθά την ευθυγράμμιση και ορθοστατική ακεραιότητα του σώματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και τονώνει τα εσωτερικά όργανα.

Τρόπος χρήσης.: Απλά θερμαίνετε για 1-2 λεπτά σε φούρνο μικροκυμάτων (μέγιστο 900 Watt). Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μια κρύα κομπρέσα για εξωτερικούς μώλωπες και οιδήματα με τοποθέτηση στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Κατόπιν τοποθετούμε την κομπρέσα στην περιοχή του σώματος που έχει ανάγκη όση ώρα θέλουμε αλλά όχι λιγότερο από δεκαπέντε (15 ) λεπτά

Για να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της φυτοκομπρέσσας σας, συνιστάται μετά από κάθε
5 χρήσεις να τοποθετείτε ένα μικρό κατάλληλο δοχείο μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων με νερό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θέρμανσης της  ή τη φυλάτε για ένα βράδυ στο ψυγείο σας μέσα σε ανοικτή χάρτινη σακούλα Αυτό θα μεγιστοποιήσει τη διάρκεια ζωής της φυτοκομπρέσσας σας ,διότι προσθέτει υγρασία στο πακέτο σας και αποφεύγεται η καύση των σιτηρών και βοτάνων από τη ξηρότητα λόγω συχνών χρήσεων με θερμότητα.


Από την αρχαιότητα, τα βότανα εκτιμήθηκαν για τις αναλγητικές και θεραπευτικές τους ικανότητες. Σήμερα ένα ποσοστό περίπου 75% των φαρμάκων μας βασίζονται στις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών. Οι κοινωνίες μας, διά μέσου των αιώνων, ανέπτυξαν τις δικές τους παραδόσεις για να καταφέρουν να κατανοήσουν τα φαρμακευτικά φυτά και τις χρήσεις τους. Κάποιες από αυτές τις παραδόσεις και τις ιατρικές πρακτικές μπορεί να μας φαίνονται παράδοξες και μαγικές, ενώ κάποιες άλλες λογικές και ορθολογιστικές, όλες τους όμως είναι προσπάθειες να ξεπεραστούν οι ασθένειες και ο πόνος και στο τέλος-τέλος να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες τηλ 6939267565

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου